Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/simplepleasures.dk/public_html/index.php:2) in /var/www/simplepleasures.dk/public_html/index.php on line 3
Simple Pleasures
  Simple Pleasures

 

Simple Pleasures profil:

”Simple Pleasures – Pure Quality” kunne være vort motto. Dette dækker over et mål om at bringe fremragende vin mm på det danske marked, til priser der ikke kan ignoreres.

Vi har arbejdet med egen import af de simple glæder siden 2007, og sælger direkte til dig. Vore omkostninger er i bund, og det kommer vore kunder til gode.

Vi vil drive en ærlig forretning, med ærlige produkter, til mennesker der forstår at værdsætte kvalitet, og sætter pris på de fornøjelser god vin og god mad i gode venners selskab kan give.

”Simple Pleasures” betyder ukomplicerede, solide produkter, der ved hjælp af ovennævnte kvaliteter giver ægte nydelse.

Det er ikke meningen at du herfra skal kunne vælge mellem 100 forskellige vine - vi vil satse på at finde et overskueligt sortiment, der kan give dig en fremragende vin til prisen.

Vi har ingen præferencer mht hvor produkterne skal komme fra - det er vigtigere at de skiller sig ud i kraft af den oplevelse de giver.

På sigt syntes vi det kunne være sjovt at tilbyde beslægtede simple glæder - eksempelvis olivenolie, middelhavssalt, balsamico og måske en god flaske grappa.

Forudsætningen er, at vi finder noget at tilbyde vi mener vi kan stå inde for, og at det også appellerer til netop dig.

Vi er altid åbne for forslag og feedback - send os gerne en mail, og vi skal gøre hvad vi kan for at komme dig imøde!

God fornøjelse med Simple Pleasures!

 
 

Copyright Simple Pleasures, 2007